office@termoinzenjering.com

+381 (0)11 20 65 400

Beograd

Novi Sad

Niš

Banja Luka - BiH

Termoinženjering na krovu sveta

Mont Blanc – Chamonix Termoinženjering je bio sponzor jednog člana ekspedicije u organizaciji David’s Adventure Team u osvajanju vrha Mont Blanc (4.810m).

0 comments

MITAS –Ruma

Jun 2017. Ugovorena izgradnja novog objekta u okviru industrijskog kompleksa “Mitas” u Rumi. Površina objekta 10.000m2. Radovi koje izvodimo: građevinski, građevinsko-zanatski radovi, elektroinstalacije, termotehničke instalacije i sistemi za automatsko upravljanje.

0 comments

FABRIKA DEČJE HRANE DOBANOVCI

Februar 2017. Ugovorena izgradnja novog proizvodno-poslovnog objekta – Fabrika dečje hrane površine 13.000m2. Radovi koje izvodimo: građevinski, građevinsko-zanatski radovi, elektroinstalacije, termotehničke instalacije i sistemi za automatsko upravljanje.

0 comments

MUZEJ SAVREMENE UMETNOSTI U BEOGRADU

Juli 2016. Termoinženjering je sa preduzećima Koto doo Beograd, Exing B&P doo Beograd i Termovent Komerc iz Beograda ugovorio rekonstrukcija obejekta Muzeja Savremene Umetnosti u Beogradu na izvođenju građevinskih, građevinsko-zanatskih radova, radova na elektroinstalacijama jake i slabe struje, termotehničkim instalacijama i sistemima za automatsko upravljanje.

0 comments

NARODNI MUZEJ U BEOGRADU

Mart 2016. Termoinženjering je kao član grupe ponuđača sa preduzećima Koto doo Beograd, Topwood doo Beograd i TVI iz Beograda ugovorio rekonstrukcija obejekta Narodni Muzej u Beogradu na izvođenju građevinskih, građevinsko-zanatskih radova, radova na elektroinstalacijama jake i slabe struje, termotehničkim instalacijama i sistemima za automatsko upravljanje.

0 comments

PALATA PRAVDE

Mart 2017. Termoinženjering je kao član grupe ponuđača sa Preduzećem Gradina doo Zemun ugovorio rekonstrukcija obejekta Palata Pravde u Savskoj ulici u Beogradu. Ugovoreni radovi obuhvataju radove na elektroinstalacijama jake i slabe struje, termotehničkim instalacijama i sistemima za automatsko upravljanje.

0 comments

COOPER TIRE Kruševac

Februar 2017. Termoinženjering je ugovorio izvođenje radova na adaptaciji i sanaciji postojeće fabrike. Ugovoreni radovi obuhvataju arhitektonsko-građevinske radove, radove na elektroinstalacijama jake i slabe struje, termotehničkim instalacijama i sistemima za automatsko upravljanje.

0 comments