office@termoinzenjering.com

+381 (0)11 20 65 400

Beograd

Novi Sad

Niš

Banja Luka - BiH

Mašinski sektor

Comments Off on Mašinski sektor

Veliko iskustvo u projektovanju, tehničkoj podršci, izvođenju, puštanju u rad, servisu i održavanju svih vrsta termotehničkih instalacija posebno odlikuje višedecenijski rad Termoinženjeringa.

Kvalitetni, iskusni i dobro obučeni inženjeri neprekidno se usavršavaju na inostranim stručnim kursevima.

Svojim znanjem i zavidnom tehničkom opremljenošću, sektor termotehnike je sposoban da odgovori svim izazovima i zahtevima koji se pred njim postavljaju, predloži bolja, nova i tehnički savremenija rešenja.

Termoinženjering nudi kompletna rešenja za sve vrste i namene termotehničkih instalacija bilo da je reč o poslovnim, industrijskim ili objektima specijalne namene i to:

  • instalacije grejanja, ventilacije i klimatizacije
  • toplovodno, vrelovodno i parno grejanje
  • toplotne podstanice i kotlarnice na čvrsto, tečno i gasovito gorivo

Daikin McQuay, Evapco, Emerson Network Power i Condair su u potpunosti poverili svoje proizvode Termoinženjringu kao distributeru njihove opreme za teritoriju Srbije. Svaka od ovih firmi predstavlja u svom okruženju pravog svetskog lidera u proizvodnji opreme: rashladnih agregata, evaporativnih rashladnih kula, opreme za visokopreciznu klimatizaciju (HPAC-high precision air conditioning), uređaja za kontrolu kvaliteta vazduha.

Ova uspešna višegodišnja saradnja se dodatno unapređuje kako čestom edukacijom inženjera u ovim kompanijama tako i zajedničkim seminarima koje već tradicionalno Termoinženjering organizuje u Srbiji.

Pravilan izbor opreme, saveti projektantima i investitorima za izbor tehno- ekonomski najboljih rešenja u oblasti KGH, primena različitih analiza za unapređenje energetske efikasnosti postojećih i novih objekata, izrada i revizija projekata, učestvovanje u gradilišnim aktivnostima jesu svakodnevni posao sektora za termotehniku. Posebnu snagu ovom sektoru daju desetine izvedenih projekata u oblasti visoko precizne regulacije temperature, pritiska i vlage u farmaceutskim, telekomunikacionim i IT objektima kao i drugim visoko zahtevnim zgradama kao što su muzeji, pozorišta, hoteli itd.

Odeljenje za servis

Servisno odeljenje Termoinženjeringa obezbeđuje pouzdanost i trajnost za svu ugrađenu opremu. Servisni tim Vam stoji na raspolaganju 24 sata dnevno, svaki dan.

Servisno odeljenje Termoinženjeringa nudi širok spektar usluga, kao što su:

  • Help desk
  • dostupnost 24 sata
  • preventivno održavanje i periodični pregledi
  • hitne intervencije na terenu
  • originalni rezervni delovi
  • daljinsko upravljanje
  • obuka tehničkog osoblje za klijente

Inženjeri i serviseri odeljenja su dobro obučeni i poseduju međunarodne sertifikate proizvođača opreme. Opremljeni su sa najsavremenijim alatima i instrumentima.

Termoinženjering raspolaže sopstvenim prostorom za servis i održavanje, kao i magacinskim prostorom snabdevenim originalnim rezervnih delovima i potrošnim materijalom. Svim klijentima Termoinženjeringa omogućen je besplatan kontakt sa servisnom službom preko help deska u sklopu preventivnog održavanja i hitnih intervencija, Termoinženjering nudi i daljinsku kontrolu ispravnosti rada sistema preko korisničkog CSNU-a, što predstavlja značajnu uštedu vremena i novca kako našim klijentima, tako i našoj servisnoj službi.

Klijenti su takođe u mogućnosti da potpišu ugovor o održavanju kojim se detaljno definišu vreme odziva, periodične usluge održavanja, specifikacija održavane opreme.

Comments are closed.