office@termoinzenjering.com

+381 (0)11 20 65 400

Beograd

Novi Sad

Niš

Banja Luka - BiH

Sektor za elektrotehniku

Comments Off on Sektor za elektrotehniku

U okviru preduzeća Termoinženjering posluje sektor za elektrotehniku koji se bavi inženjeringom, projektovanjem i izvođenjem elektroenergetskih, telekomunikacionih i signalnih instalacija.

Svojim iskustvom i stručnom osposobljenošću licencirani inženjerski tim sektora za elektrotehniku u mogućnosti je da projektuje i izvode sve vrste elektroenergetskih instalacija (distribucija električne energije, napajanje potrošača, elektromotorni pogon, automatsko upravljanje, gromobranska zaštita, i sl.) u poslovnim, stambenim i industrijskim objektima.

U oblasti telekomunikacionih i signalnih instalacija Termoinženjering može da isprati sve vrste instalacija od onih uobičajenih, kao što su protivpožarna i protivprovalna instalacija, strukturno kabliranje i sl. do specifičnih, vezanih za tehnološku namenu objekta, poput sistema zaštite eksponata od krađe i sistema za informisanje o eksponatima, koji se primenjuju u muzejima, ili sistema za kontrolu pristupa i upravljanje ljudskim i energetskim resursima, koji se primenjuju u hotelima.

Izrada elektro ormana

Poseban segment poslovanja sektora za elektrotehniku je proizvodnja niskonaponskih elektroormana. Svojim kvalitetom proizvodnje razvodnih ormana svih namena, kao i pratećim uslugama, preduzeće Termoinženjering d.o.o. zauzima značajno mesto na našem tržištu.

Pažnju značajnog broja investitora, domaćih i stranih, privukli smo insistiranjem na kvalitetu proizvodnje, stalnim usavršavanjem proizvodnog procesa i korišćenjem opreme renomiranih domaćih i stranih proizvođača.

Termoinženjering u svojim radionicama proizvodi niskonaponske elektroormane raznih primena:

  • glavni razvodni ormani
  • razvodni ormani instalacija osvetljenja i priključnica
  • razvodni ormani elektromotornog pogona
  • ormani automatskog upravljanja
  • ormani za sisteme slabe struje (protivpožarni, protivprovalni, interfonski, rack ormani, i sl.)

Ormani se ugrađuju u različite tipove objekta, kao što su: pozorišta, bolnice, hoteli, biblioteke, rezidencijalni objekti, banke, farmaceutska industrija, preduzeća za telekomunikacije.

Termoinženjering ima naročito iskustvo sa ormanima za regulisane elektromotorne pogone i automatsko upravljanje sistema klimatizacije, grejanja i hlađenja obzirom na to da je od samog osnivanja jedna od osnovnih delatnosti preduzeća upravljanje i kontrola upravo ovim sistemima.

Comments are closed.