office@termoinzenjering.com

+381 (0)11 20 65 400

Beograd

Novi Sad

Niš

Banja Luka - BiH

Inženjering i projektovanje

Comments Off on Inženjering i projektovanje

Svesni da se rešenja najvećeg broja problema moraju pronaći u fazi pripreme i projektovanja, posebnu pažnju poklanjamo ovim aktivnostima.

Primenjujući sopstvena, ali i brojna iskustva stranih eksperata, stručan tim inženjera efikasno realizuje nove projekte, vrši analizu postojećih rešenja, unapređuje i usavršava sisteme KGH, atomatskog upravljanja i CSNU.

Termoinženjering projektuje i izvodi instalacije za poslovne i industrijske objekte i to:

  • instalacije KGH, klimatizacije, grejanja i hlađenja
  • automatsko upravljanje i CSNU
  • elektroenergetske instalacije, elektromotorni pogon, signalne i telekomunikacione instalacije

Termoinženjering svoje usluge nudi kroz četiri sektora i 1 odeljenje:

Naročita pažnja se posvećuje objektima sa visokim zahtevima i reguisanim uslovima i standardima kao što su farmaceutski pogoni, telekomunikacioni centri, muzeji, pozorišta, bolnice, hoteli itd. Termoinženjering poseduje licencu I040M3 za građenje objekata bazne, prerađivačke i hemijske industrije za koje dozvolu za gradnju izdaje Ministarstvo nadležno za poslove u građevinarstvu.

U Termoinženjeringu rade inženjeri raznorodnih struka (elektronike, automatskog upravljanja, mašinske i elektrotehnike) koji imaju sve neophodne licence za projektovanje (330, 350,352,353) i izvođenje instalacija (430,434,450,453) za elektroinstalacije, instalacije KGH i automatskog upravjanja i CSNU.

Comments are closed.