office@termoinzenjering.com

+381 (0)11 20 65 400

Beograd

Novi Sad

Niš

Banja Luka - BiH

Oprema za telekomunikacione i IT centre

U savremenom poslovanju i ekonomiji kada delići sekunde mogu postati gubici izraženi u milionima, Emerson Network Power nudi tehnološka rešenja, stručnost i globalnu podršku u izgradnji sigurne telekomunikacione mreže i informatičke infrastrukture.

Širom sveta Emerson Network Power obezbeđuje klijentima sigurno i neprekidno napajanje, klimatizaciju, umrežavanje, rešenja za kompjuterske sisteme, telekomunikacije, zdravstvene sisteme, industriju …

Svetski lider je svoje prisustvo na našem tržištu obezbedio preko Termoinženjeringa kao distributera kompletnog programa opreme koji proizvodi Emerson Network Power. Ta oprema obuhvata uređaje za visoko preciznu klimatizaciju, DC/AC napajanje (UPS, baterije), rekove i integrisane ormane, tehnologiju za računske centre, telekomunikacionu mrežu, kao i kompletna integrisana rešenja u telekomunikacionim i IT objektima.

Integracija, umrežavanje, praćenje i daljinsko upravljanje svim sistemima je omogućeno tehnički najnaprednijim sistemima putem interneta ili GSM mreže. Zato je sa punim pravom moto Emersona: Smatrajte to rešenim (“Consider it solved”).

www.emersonnetworkpower.com