office@termoinzenjering.com

+381 (0)11 20 65 400

Beograd

Novi Sad

Niš

Banja Luka - BiH

Termoinženjering na krovu sveta

Mont Blanc – Chamonix Termoinženjering je bio sponzor jednog člana ekspedicije u organizaciji David’s Adventure Team u osvajanju vrha Mont Blanc (4.810m).

0 comments

MITAS –Ruma

Jun 2017. Ugovorena izgradnja novog objekta u okviru industrijskog kompleksa “Mitas” u Rumi. Površina objekta 10.000m2. Radovi koje izvodimo: građevinski, građevinsko-zanatski radovi, elektroinstalacije, termotehničke instalacije i sistemi za automatsko upravljanje.

0 comments

FABRIKA DEČJE HRANE DOBANOVCI

Februar 2017. Ugovorena izgradnja novog proizvodno-poslovnog objekta – Fabrika dečje hrane površine 13.000m2. Radovi koje izvodimo: građevinski, građevinsko-zanatski radovi, elektroinstalacije, termotehničke instalacije i sistemi za automatsko upravljanje.

0 comments

MUZEJ SAVREMENE UMETNOSTI U BEOGRADU

Juli 2016. Termoinženjering je sa preduzećima Koto doo Beograd, Exing B&P doo Beograd i Termovent Komerc iz Beograda ugovorio rekonstrukcija obejekta Muzeja Savremene Umetnosti u Beogradu na izvođenju građevinskih, građevinsko-zanatskih radova, radova na elektroinstalacijama jake i slabe struje, termotehničkim instalacijama i sistemima za automatsko upravljanje.

0 comments

NARODNI MUZEJ U BEOGRADU

Mart 2016. Termoinženjering je kao član grupe ponuđača sa preduzećima Koto doo Beograd, Topwood doo Beograd i TVI iz Beograda ugovorio rekonstrukcija obejekta Narodni Muzej u Beogradu na izvođenju građevinskih, građevinsko-zanatskih radova, radova na elektroinstalacijama jake i slabe struje, termotehničkim instalacijama i sistemima za automatsko upravljanje.

0 comments

PALATA PRAVDE

Mart 2017. Termoinženjering je kao član grupe ponuđača sa Preduzećem Gradina doo Zemun ugovorio rekonstrukcija obejekta Palata Pravde u Savskoj ulici u Beogradu. Ugovoreni radovi obuhvataju radove na elektroinstalacijama jake i slabe struje, termotehničkim instalacijama i sistemima za automatsko upravljanje.

0 comments

COOPER TIRE Kruševac

Februar 2017. Termoinženjering je ugovorio izvođenje radova na adaptaciji i sanaciji postojeće fabrike. Ugovoreni radovi obuhvataju arhitektonsko-građevinske radove, radove na elektroinstalacijama jake i slabe struje, termotehničkim instalacijama i sistemima za automatsko upravljanje.

0 comments

Contitech Fluid

Jun 2017. Uspešno završeni radovi na dogradnji proizvodnog objekta za komponente za autoindustriju 2. faza kompleksa sa pratećim objektima. Površina novoizgrađenog objekta 18.203,90m2

0 comments

Tigar Valjara

Decembar 2016. Termoinženjering je u konzorcijumu sa Denezom M inženjering ugovorio projektovanje, ishodovanje dozvola i izgradnju novog objekta Valjare u okviru industrijskog kompleksa Tigar Tyres u Pirotu koji je i uspešno završen. Ovaj objekat je jedan od najzahtevnijih projekata u smislu projektovanja i izgradnje. Valjara se sastoji od tri dela: • Proizvodni deo sa ukupnom …

0 comments

UNOPS

Mart 2016. Dom kulture i sporta u Obrenovcu Termoinženjering je u konzorcijumu sa kompanijom Svetlost Teatar doo iz Beograda uspešno završio sve radove na rekonstrukciji Doma kulture i sporta u Obrenovcu-faze 1,2 i 3. Radove koje je konzorcijum izvodio bili su: građevinski, elektro instalacije, termotehničke instalacije i sistem za automatsko upravljanje.

0 comments

Licenca I040G1 i I040M3

10. Mart 2016. Kompanija Termoinženjering je dobila licence od nadležnog ministarstva u skladu sa Zakonom o planiranju i izgradnji Republike Srbije: I040G1 za izvođenje građevinskih konstrukcija za objekte bazne i prerađivačke hemijske industrije… I040M3 koja se odnosi na radove na transportnim sredstvima, skladištima i mašinskim konstrukcijama za izvođenje objekata bazne i prerađivačke hemijske industrije

0 comments

47 Međunarodni KGH kongres Beograd, Sava centar 30.11–2.12.2016.

Kompanija Termoinženjering je bila generalni pokrovitelj 47. međunarodnog kongresa o grejanju, hlađenju i klimatizaciji, koji se održao od 30.11.2016.-02.12.2016. godine u Beogradu u Sava centru.

0 comments

IZGRADNJA NOVOG POSLOVNO – SKLADIŠNOG OBJEKTA INPHARM U ZEMUNU

Mart 2015. Termoinženjering je uspešno završio izgradnju novog poslovno – skladišnog objekta Inpharm u Zemunu.

0 comments

USPEŠNO ZAVRŠENI RADOVI U OKVIRU INDUSTRIJSKOG KOMPLEKSA FABRIKE TIGAR TYRES

Avgust 2014. Termoinženjering je u roku od 15 meseci uspešno završio sve radove na izgradnji nove proizvodne hale i magacina sirovina u okviru industrijskog kompleksa fabrike Tigar Tyres u Pirotu.

0 comments

GPC

Decembar 2014. Termoinženjering je u konzorcijumu sa preduzećem “Inter- kop” Mišar završio sve radove na izgradnji Glavnog poštanskog centra Beograd.

0 comments

KBC Zemun

Novembar 2013. Termoinženjering je sa preduzećem “Ingrap-omni” uspešno završio radove na adaptaciji i sanaciji OP bloka i izgradnji montažno betonske TS u KBC Zemun.

0 comments

UNS Novi Sad

Septembar 2013. Termoinženjering je u konzorcijumu sa preduzećem “Inter-kop” Mišar ugovorio i uslešno završio radove na izgradnji Centralne zgrade Univerziteta u Novom Sadu.  Radovi koji su bili obuhvaćeni su građevinski, elektroinstalacije, termotehničke instalacije i sistemi za automatsko upravljanje.

0 comments

Pharmaswiss

Avgust 2013 Termoinženjering je uspešno završio radove na izvođenju građevinskih, građevinsko zanatskih i svih vrsta instalaterskih radova na izgradnji nove fabrike lekova PharmaSwiss u Zemunu.

0 comments

FIAT automobili Srbija

Jun 2011. Termoinženjering je sa preduzećem Projektomontaža iz Beograda ugovorio radove na izradi mašinskih i elektroinstalacija u objektu “Zgrada kvaliteta” u kopleksu FAS. 2012 godine Termoinženjering je sa preduzećem Delta inženjering i Projektomontažom iz Beograda ugovorio i uspešno završio radove na montaži instalacija “Razvod rashladne vode” u objektu “Karoserija” i objektu “Zgrada kvaliteta u kopleksu …

0 comments

Siemens-Fabrika vetrogeneratora Subotica

Više projekata. Uspešno je završena izgradnja Proizvodne Hale u Fabrici Vetrogeneratora Siemens-Loher u Subotici (Hale 1 i 2). Termoinženjering je radio na izvođenju građevinskih radova, termotehničkih i elektro instalacija.

0 comments

ZAVRŠENI RADOVI U GALENICI

07. septembar 2010. Uspešno završeni svi radovi u novoj Fabrici čvrstih farmaceutskih proizvoda GALENIKA. Dana 07.09.2010. potpisan je protokol o završetku svih radova bez primedbi na kvalitet. Završeno je puštanje svih tehnoloških i tehničkih sistema u rad i izvršena je validacija svih kvalifikovanih instalacija. Termoinženjering je bio angažovan kao podizvođač italijanskoj kompaniji IMA i španskoj …

0 comments